Abonneer Log in

AAaRGh

portfolio

Samenleving & Politiek, Jaargang 22, 2015, nr. 3 (maart), pagina 25 tot 32

AAaRGh

Cartoonist AAaRGh begon zijn carrière in 2000, na studies Communicatiewetenschappen aan de VUB. De eerste jaren werkte hij als freelance journalist, maar al snel sprak de humoristische kant van de actualiteit hem meer aan. Sindsdien tekent hij onder meer voor TeVe-Blad, Metro, De Zondag, De Streekkrant, diverse bedrijfsbladen, reclamebureaus en uitgeverijen. Daarnaast is hij humoristisch tekstschrijver voor tv-programma’s als Komen Eten en De Rechtvaardige Rechters. Hij treedt ook op als improvisator bij de zeskoppige improvisatiegroep De Nonsens Alliantie en is de bedenker van een nieuw theatergenre: Cartoon Comedy, een mengvorm van stand-up comedy en projectie van cartoons. Ontdek zijn dagelijks werk op zijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/AAaRGh-Mario-De-Koninck/41387972464?ref=ts&fref=ts.

Samenleving & Politiek, Jaargang 22, 2015, nr. 3 (maart), pagina 25 tot 32