Abonneer Log in

De verborgen impact van Covid-19

Samenleving & Politiek, Jaargang 28, 2021, nr. 6 (juni), pagina 16 tot 21

Er is al veel gezegd en geschreven over de economische en maatschappelijke impact van Covid-19. Echter, zoals altijd bij grote gebeurtenissen en maatschappelijke crisissen zijn er ook een aantal verborgen facetten. Facetten die, ook al zijn ze niet breed gekend in de publieke opinie, alsnog schade berokkenen aan onze samenleving als geheel. Graag wens ik wat licht te werpen op deze verborgen facetten en in het bijzonder over de impact van Covid-19 op mensen met een migratieachtergrond in Belgiƫ.

COVID-19 ZET STRUCTURELE ONGELIJKHEDEN OP SCHERP

Een belangrijke les die we uit de voorbij of lopende crisis kunnen trekken is...

Samenleving & Politiek, Jaargang 28, 2021, nr. 6 (juni), pagina 16 tot 21