Abonneer Log in

Gigantisme

Samenleving & Politiek, Jaargang 26, 2019, nr. 5 (mei), pagina 80 tot 84

Gigantisme

Geert Noels
Lannoo/Spectrum, Tielt, 2019

Geert Noels heeft een nieuw boek uit, een mooie uitgave. Hij krijgt onmiddellijk veel aandacht en mag zelfs in een populair tv-programma. Hij schrijft dan ook goed en bevattelijk. En met zijn nieuwe analyse van de wereldeconomie lijkt hij de problemen bij de wortel aan te pakken. Reeds in zijn vorige boeken pleitte hij voor duurzaamheid. Hij had het zelfs over een duurzaamheidsrevolutie. Hij lijkt boven de partijen te staan, niet rood of groen of wat dan ook, maar gewoon een wijze man. Maar als in een dubbelinterview Johan Van Overtveldt zegt dat hij voor meer dan 90% akkoord gaat,...

Samenleving & Politiek, Jaargang 26, 2019, nr. 5 (mei), pagina 80 tot 84